Помощь
Добавить в избранное
Музыка Dj Mixes Альбомы Видеоклипы Топ Радио Радиостанции Видео приколы Flash-игры
Музыка пользователей Моя музыка Личный кабинет Моя страница Поиск Пользователи Форум Форум

Сообщения за день
Вернуться   Bisound.com - Музыкальный портал > РАЗНОЕ > Флуд

Ответ

Опции темы
Старый 14.10.2021, 15:10
fial1771la fial1771la вне форума
Собеседник

По умолчанию Вышиванка для девочки

Доброе время суток ребята. Моей дочке сейчас 16 лет и в этом году она заканчивает школу. В скорОм времени у неё будет фотосессия на альбом и всем классом они договорились фотографироваться в вышиванках, вот сейчас ищем красивый наряд для неё.

Последний раз редактировалось fial1771la, 18.10.2021 в 09:06.
Старый 16.10.2021, 12:00
Ksuwka14 Ksuwka14 вне форума
Собеседник

У мене двоє дітей шкільного віку, тому вишиванки у нас в гардеробі присутні. Але ми їх не купували, моя свекруха любить вишивати й запропонувала нам вишити сорочки для всієї сім'ї. Я знайшла узор і вона нам вишила сорочки для всіх.
Старый 18.10.2021, 09:16
Sonja159S Sonja159S вне форума
Собеседник

Мені здається, що вишита сорочка повинна бути в гардеробі у кожного українця. Якщо ми говоримо про дітей шкільного віку, то в них обов'язково є вишитий одяг, якщо шукаєте стильний вишитий одяг для дівчинки, тоді вам варто заглянути на сайт магазину Galychanka. Тут я вибирала собі сукні https://galychanka.com.ua/women/dlya...k-pishnih-form , вибір справді хороший та ціни нормальні. Магазин спеціалізується на продажі вишитого одягу для всієї сім'ї, тому запевняю вас, що зможете вибрати щось для своєї дочки.
Старый 12.05.2022, 08:18
Oghmadi12 Oghmadi12 вне форума
Собеседник

Справді, в мережі набагато нижчі ціни на вишиванки, ніж у нас на ринку, але якщо говорити фактами, то різниця дуже велика, особливо з огляду на якість. Особливо досвіду не було на замовлення вишиванок, тому замовили тут і купили на ринку, а "перемогу" віддаю однозначно магазину https://kram.kr.ua/ вишитого одягу, бо в рази дешево і якісний матеріал. До речі, зараз дуже пристойні знижки, тому купити вдвічі дешевше вдасться кожному.
Ответ