Всім привіт! Хто вже мав справу з Хрос Куб? Побачив у мережі, що вийшла новинка — Xros Cube. Виглядає цікаво, особливо форма, бо звик до звичайних «стік-подів». Думаю придбати, але питання: де реально купити оригінал і як із картриджами — чи підходять від інших Xros? Я хочу перейти з одноразок і щось таке компактне виглядає саме те.
Я ще не користувався Кубом, але бачив огляд на YouTube. Там казали, що він доволі зручний, бо квадратна форма, і не катається по столу, як циліндричні моделі. По картриджах, наскільки зрозумів, використовує ті самі, що й Xros 3/5. Це плюс, бо не треба шукати щось унікальне.
Я бачив Куб у знайомого. Каже, що автономність непогана, хоча сам я не пробував. З мінусів — розмір трішки товстіший, ніж звичайні моделі, не всім це може сподобатися. Але смак, каже, шикарний, краще ніж у багатьох одноразок.
Я бачив Куб у знайомого. Каже, що автономність непогана, хоча сам я не пробував. З мінусів — розмір трішки товстіший, ніж звичайні моделі, не всім це може сподобатися. Але смак, каже, шикарний, краще ніж у багатьох одноразок.
Я вже придбав хрос куб https://smolnet.shop/uk/pod-sistemy/...xros-cube.html і замовляв в цьому магазині. Там завжди все в наявності, і не було жодного разу, щоб ціна відрізнялась від заявленої. Якщо товар подорожчав, то все одно платиш стару ціну, за яку оформив. Це реально порядність, якої мало де зустрінеш.
Сам пристрій мені сподобався: компактний, форма зручна, а головне — картриджі від Xros підходять, тож проблем із пошуком немає. І найважливіше — ця штука реально допомогла мені зменшити кількість сигарет. Раніше кидав, але постійно повертався. Тут процес куріння відчувається, але без смол і токсинів. Для мене це величезний плюс.