Я себе недавно новый унитаз купил в магазине сантехники vanna-interier тел. (495) 294-75-13, (926) 778-35-57 интернет-магазин этот очень хороший , цены тут на всю сантехнику хорошие, да и с доставкой вам не подведут
Мне срочно нужна ванна новая в квартиру , может кто посоветовать где лучше заказывать ванну готовую ?
Я недавно тоже смену сантехники проводил и ванную свою обновил. Пошерстил в интернете, нашёл тут ванну 100х100 компактную и заказал её. По размеру подошла идеально, в интерьер хорошо вписалась. Так что присмотритесь, может и себе такую же приобретёте тоже.
Стаття насправді дуже інформативна і допомогла мені вибрати види ванн Я не знав, що є стільки варіантів за формою та способом монтажу! Особливо сподобалась ідея з асиметричними ваннами, які можна підібрати під будь-який стиль. Вона не тільки красива, але й дуже зручна для мого простору. Важливим моментом є також ціна — у «Лео Кераміка» можна знайти ванни за доступною ціною, що не шкодить якості. В цілому, стаття дуже корисна для тих, хто хоче створити ванну кімнату своєї мрії!